Policija traga za bivšim osuđenikom

Autor: Lj. P.

Sinoć se oko 22 sata u Vladičinom Hanu odigrala prava drama kao u akcionim filmovima. Kako nezvanično saznajemo bivši osuđenik iz jednog prigradskog sela u hanskoj opštini se automobilom dao u beg kada je policija došla po njega. Da je u pitanju bivši osuđenik, potvrdili su nam iz Opštinskog javnog tužilaštva, kao i da je lice još uvek u bekstvu i da policija traga za njim.

Naime, on je bežeći autom došao do ulice Ivana Milutinovića u Vladičinom Hanu i, u pokušaju da izbegne policiju, skliznuo sa ulice niz strminu, tačnije pao na improvizovane metalne stepenice koje vode do privatne kuće i preko dvorišta, uspeo da pobegne. Nakon uviđaja policije, vozilo je uklonjeno na trotoar preko puta. Kako se na vozilu vidi samo ogrebotina na vratima vozača, pretpostavlja se da je begunac nepovređen.

Stanare ovog dela naselja Duge Njive je sinoć uznemirila jurnjava kao na filmu, i vozilo koje je skoro upalo u dvorište. Ukazuju na to da to nije prvi slučaj saobracajne nezgode na ovom delu ulice kao i da vozači ne poštuju ograničenje brzine u naseljenom mestu.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.