Anđela Stoilović osuđena na sedam godina zatvora za tešku saobraćajnu nezgodu kod Manajla u hanskoj opštini

Autor: Lj. P.

Pred Višim sudom iz Vranja danas je izrečena presuda Anđeli Stoilović(23) iz Predejana za tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila početkom 2022. godine na putu Vladičin Han-Leskovac, kod sela Manjale kada su dve mlade devojke nastrale. Ona je proglašena krivom i oduđena je na sedam godina zavorske kazne.

„Predsednica Krivičnog sudskog veća Višeg suda iz Vranja danas je donela i javno objavila presudu kojom je optuženu Anđelu Stoilović iz Predejana (23) oglasila krivom za tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila 29. januara 2022. godine na putu Vladičin Han-Leskovac, u ataru sela Manajle. U njoj su nastradale Katarina Petković ,rođena 2000. godine i Anđela Milovanovi, rođena 2001. godine, obe iz Predejana. Anđela Stoilović je osuđena na kaznu zatvora u trajanju od sedam godina zbog izvršenja krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja,“ saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva iz Vranja.

Prema navodima VJT, okrivljenoj je izrečena i mera bezbednosti – zabrana upravljanja motornim vozilom“B“ kategorije u trajanju od pet godina.

Protiv odluke Višeg suda VJT iz Vranja ima pravo žalbe u roku od 15 dana od dana prijema presude u pisanom obliku.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiroračun, sa naznakom "DONACIJA"

PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik 017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Broj žiroračuna: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *