Humano srce i trojica njihovih korisnika dobili nadu za izlečenje

Autor: Lj. Pavlović

Nakon izvršenih pregleda koji su trajali po par sati na klinici Centar za Bioinformatika – REVIT u Severnoj Makedoniji, troje pacijenata, za koje Humano srce iz Surdulice prikuplja novac za lečenje, dobilo je terapiju. Stefan Stanković, osnivač te humanitrane organizacije kaže da im je odredjena terapija na osnovu koje se prognozira poboljšanje njihovog zdravstvenoig stanja pa čak i izlečenje.

„Sa našim timom smo krenuli da damo podrsku našim korisnicima, ali svega ovoga ne bi bilo da nam vi, humani ljudi, niste najveća podrška. Dejan, Žarko i Danijel su dobili terapije i svi se nadamo njihovom izlečenju. Ne mogu da se u ime organizacije, ali i porodica, ne zahvalim još jednom Fondaciji „Humanost bez granica“, divnim medicinskim radnicima koji su bili jako ljubazni i objasnili celi protokol same terapije sa klinike „REVIT“ i svima koji su uz nas i pomažu nam u radu,“ rekao je Stefan.

On nam prenosi i to da su porodice prezadovoljne nakon što su čule prognoze stručnjaka za dalji tok lečenje njiohove dece.

Podsetimo čitaoce da je reč o Dejanu Stojanoviću (7) iz Vladičinog Hana koji boluje od teškog oblika epilepsije, Žarku Stanojeviću (14) koji još uvek ne govori i Danijelu Jovanovu (39) koji buluje od multiple skleroze, obojica iz Surdulice.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.