Aranžmani za najluđu noć u inostranstvu od 109 pa do 300 evra

Autor: Lj. Pavlović

Ponude turističkih agencija za kraći odmor i proslavu Novogodišnje noći iz godine u godinu sve su bogatije, ali i pristupačnije. Negde uz sjaj i glamur, negde uz nešto mirniju atmosferu, sve u zavisnosti od ukusa, ali i bega iz svakodnevice i tradicije.

Realno gledano, za jednu prosečnu svečanu večeru, nudi se trodnevni boravak, na primer, u Solunu. Najpristupačniji aranžman mogao se naći po ceni od 120 evra po osobi. U regionu ima i povoljnijih. U Sarajevu ili Mostaru cena je bila 85 evra, koliko i za Dubrovnik, a za posetu Sofiji trebalo je izdvojiti još nekih dvadesetak evra po osobi.

Temišvar

Generalno, Hančani su ljubitelji Grčke, ali i Severne Makedonije. Solun je na grčkom primorju najčešća destinacija, sa olompijskom regijom, mada su u ponudi bila i mnoga ostrva, među kojima i Edipsos, na Eviji, sve do skora malo poznatom letovalištu našim turistima. Tu je i kontinentalni deo Grčke, prvenstveno sa Atinom, za šta je trebalo izdvojiti najmanje 164 evra po osobi, što je skoro pa upola manje u odnosu na posetu Ohridu, za koji se najviše mlađih opredeljuje.

U ponudi je bilo i nekih drugih turističkih aranžmana – Jahorina, Malta i dr. po ceni od oko 280 evra po osobi, ali i sijaset drugih, kao na primer Temišvar, centar Srba u Rumuniji.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.