Nebojši iz Zitorađa je potrebna pomoć

Autor: Lj. Pavlović

Nebojša Veličković (52) iz hanskog sela, Žitorađa, težak je bubrežni bolesnik. Bori se viskom krvnim pritiskom, za šta je pio određenu terapiju, međutim, bubrezi su slabili sve više i lekovi za pritisak nisu delovali. Nebojša je počeo da se umara, guši, gubi snagu i apetit. Doktori su rekli da je jedino rešenje da ostane živ – dijaliza do kraja života ili transplantacija bubrega.

„Jedan zdrav bubreg omogućio bi Nebojši da normalno fukncioniše u svakodnevnom životu. Otac je dvoje dece. Nebojša želi da pobedi u ovoj teškoj borbi, a za to su mu neophodna novčana sredstva, koja porodica sama ne može da obezbedi,“ poručuju iz „Humanog srca“, organizacije koja prikuplja novac za njegovo lečenje.

Iz organizacije pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu Nebojši da sakupi sredstva za transplataciju bubrega, tako što će poslati SMS sa brojem 192 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS poruka imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.