Praznično dekorisanje grada u znaku štednje

Dok neki žale, neki odobravaju to što Vladičin Han još uvek ne blešti u znaku pretprazničnog raspoloženja. Ipak, varoš neće ostati neokićena, ali će, u skladu sa merama štednje, ukrašavanje biti minimalno.

„Tek smo danas počeli sa postavljanjem novogodišnjeg osvetljenja na ulicama, koje će biti skromnije u odnosu na protekle godine. Novogodišnje jelke neće biti, ali će biti postavljeno dekoratovno osvetljenje na ulicama i verovatno ćemo stabla u parku okititi lampionima, kao i ranije,“ rekao nam Goran Radivojević, direktor JP za komunalno uređenje u Vladičinom Hanu.

Ukrašavanje grada je malo okasnilo u odnosu na ranije, ali praznici nam tek predstoje, poručuju iz tog preduzeća, dodajući da postupaju i u skladu sa preporučenim meranja štednje električne energije.

Naši sugrađani najviše žale što još uvek, a sudeći prema informacijama, neće ni biti, novogodišnje jelke u parku u centru grada, omiljenom mestu u ovo doba godine za fotografisanje mališana sa roditeljima i dekama i bakama. Kažu, nema novogodišnje atmosfere bez jelke. Ni fontana kod pružnog prelaza, koja ne služi svojoj svrsi, već je lane bila prerušena u novogodišnju jelku od lampiona, neće dobiti prazničnu odoru. Sa druge strane, neki naši sugrađani odobravaju ove mere štednje, savesno prateći iste i kod svojih kuća.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.