Prijave Mihajlovićeve i Zaharijeva iz OJT u Hanu upućene u Beograd

Surdulica-Bosilegrad – Opštinsko javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu krivične prijave Daniele Mihajlović, profesorke matematike u Surdulici i predsednice Ekološkog udruženja „Eko Surdulica“, kao i Vladimira Zaharijeva, predsednika Opštine Bosilegrad, prosledilo je posebnom odeljenju Višeg javnog tužilaštva iz Beograda, za visoko tehnološki kriminal.

„U vezi navedenih prijava, policija je dostavila izveštaj tužilaštvu, nakon čega je stavljen zahtev policiji, a izveštaj sa svim prilozima dostavljen je posebnom odeljenju VJT iz Beogarda,“ rečeno nam je u OJT u Vladičinom Hanu, nadležnom i za opštine Surdulica i Bosilegrad.

„Nemam nikakva obaveštenja dokle se stiglo sa potupkom. Niti ko je pisao poruke, zbog čega, niti odakle su poslate,“ rekla nam je Mihajlovićeva.

Mihajlovićeva je 16. jula ove godine, dobila preteću poruku preko društvenih mreža, koja sadrži i uvrede, navodno, sa fb profila Zaharijeva. Ona je tada bila u podmakloj trudnoći, a pretnje su bile upućene i njenom, tada, nerođenom detetu, što je mladu ženu, kako je tada rekla, posebno uznemirilo.

Slučaj je je policiji prvi prijavio predsednik bosilegradske opštine, Zaharijev. On je u prijavi naveo da je neko napravio lažni profil sa njegovim imenom i da on nikome nije pretio.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.