Vladičin Han zavijen u crno

Vladičinim Hanom danas je odjeknula vest da su u saobraćajnon nesreći kod Aleksinačkih rudnika jutros život izgubila dva Hančanina, trubači. Na društvenim mrežema objavljene su fotografije nastradalih – Dalibora Miloševića (34) i Stanislava Ristića (23). Prijatelji i poznanici izjavljuju saučešće porodicama…

Jedan od bliskih prijatelja, kaže nam da je Poljana, naselje u kome su živeli, zavijena u crno. Od drugog saznajemo da su nastradali bliski rođaci, braća od ujaka i tetke.

Kažu nam da je Dalibor otac četvoro dece, a peto je na putu. Povređeni dečak koji je takođe bio u vozilu, je njegovsin. Stanislav je takođe bio oženjen.

Prema nezvaničnim informacijama, vraćali su se sa svirke u Novom Sadu, odakle su krenuli oko dva sata posle ponoći. Saobraćajna nesreća se dogodila oko dva i po sata nakon polaska, na autoputu Beograd-Niš, kod Aleksinačkih rudnika, gde je, kako pišu mediji, jedna traka zbog radova bila zatvorena, kada su se sudarili vozilo marke „punto“ kojim je, prema još uvek nepotvrđenim informacijama, uprvaljao Dalibor, i kamion inostranih registraskih oznaka. Na zadnjem sedištu, pored Daliborovog sina, bile su još dve mlađe osobe, jedna iz Vlasotinca i još jedna iz Hana, koje su zadobile lakše i teže povrede. Oni su van životne opasnosti i nalaze se na UKC u Nišu.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.