„Vodovod“ kreće sa uobičajenom isporukom vode iz svoje fabrike

Remont VHE iz Surdulice je završen, a u toku današnjeg dana JP „Vodovod“ u Vladičinom Hanu će uspostaviti sistem vodosnabdevanja iz Fabrike vode u Polomu.

„Voda koja se distribuira hemijski i bakteriološki odgovara Pravilniku o hemijskoj ispravnosti vode za piće na osnovu analiza ZZJZ iz Vranja od 24. oktobra ove godine,“ obavestila nas je Vesna Stojković, direktorka „Vodovoda“.

Remont VHE je trajao mesec dana, a u tom periodu su potrošači vode sa gradske mreže koristili vodu iz alternativnih izvora, bunara u Suvoj Moravi.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

4 thoughts on “„Vodovod“ kreće sa uobičajenom isporukom vode iz svoje fabrike

  1. Doticna „dospodja“ sa slike ocigledno razmislja kako bi bilo lepo da sada namaze ajvar na hleb, umesto sto mora da sedi tu i izigrava direktora. „Gospodja“ je visoko kvalifikovana za obavljanje svoje duznosti; zavrsila je Tehnoloski fakultet u Leskovcu. Suvisno je govoriti da je doticna pola familije zaposlila u JP „Vodovod“. Nakon smene vlasti je ceka vekna hleba, 200 g posebne salame i duga robija, jer je njeno preduzece godinama unazad poslovalo mimo zakona.

  2. Uaaaa. Tako je. Voda je vrlo nekvalitetna, a verovatno je to produkt neprofesionalizma o kome ovaj covjek prica. Kada god dodjem kod rodice dolje zgranem se.

  3. Pa bar polovina radnika vodovoda nosi sa sobom flaširanu vodu, i oni sami to znaju, ali moraju da ćute….

    1. Da je srece da je voda. Nose oni flasiranu rakiju, bajo moj, unuce, da se prekrste 5-6 puta dnevno 😂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.