Bajkerske igre i defile protekli u dobrom raspoloženju

Na sportskom centru u Vladičinom Hanu juče i sinoć održane su bajkerske igre i defile članova preko 60 klubova iz zemlje i regiona.

Na bajkerskim igrama organizovano je takmičenje u različitim disciplinama, a počelo se od najbržeg ispijanja piva, kao uvertira za nešto teže zadatke. Bilo je disciplina koje su zaista iziskivale snagu i umeće, poput premeštanja ogromne kamionske gume s jednog na drugi kraj terena sa veštačkom travom, do onih komičnih uz koje su se i takmičari i publika najviše zabavljali – jahanje bureta vezanog za konopce koje pomeraju „ometači“, gde su jednake nevolje da se održe duže od sekunde imali podjednako i muškarci i devojke. Nadvlačenje konopca, limbo, izbor najbučnijeg motora, najstarijeg bajkera su delovi ovog takmičenja koji prvenstveno imaju za cilj dobru zabavu, koja nije nedostajala učesnicima.

Pobednici su ipak zasluženo dobili simbolične nagrade – pehare i medalje.

Na kraju dana rezervisanog za ljubitelej motora, oraganizovan je defile moćnih mašina ulicama Vladičinog Hana uz mnogo buke i radoznalih gledalaca i pored kiše.

Organizator događaja je Moto klub „Čovek i mašina“ a pokrovitelj Opština Vladičin Han. Ona je i ove godine omogućila kamperima da besplatno borave na sporstkom centru, koriste bazen, a za sve bajkere juče je obezbedila besplatan ručak. Da u kampu sve protekne kako treba, bili su zaduženi mladi volonteri.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.