Cilj ostvaren – završni radovi u domu Janića

Autor: Lj. P.

Obnova kuće četvoročlane porodivce Anite Janić iz Kunova, kod Vladičinog Hana, je pri samom kraju. Uz pomoć donatora obezbeđena su sredstva za kupovinu materijala za ravnajući sloj u preostaloj sobici, čime će radovi biti zaokruženi i kuća kompletno adaptirana.

„Obezbeđivanjem materijala i betoniranjem sobice, završavamo sve zaplanirane radove. Trajalo je dugo, sli se isplatilo. Ponosan sam na sebe i sve one koji su pomogli da Anita sa svojom decom dobije dom,“ kaže Gordana Novković, humanitarka.

Anita Janić ima troje maloletne dece i od Ministarstva za brigu o selu lane je dobila kuću u Kunovu, odakle i sama potiče. Međutim, stara seoska kuća bez kompletne unutrašnje rekonstrukcije nije bila pogodna za život. Od sitnih kućnih potrepština, pa sve do stolarije i nameštaja Novkovićeva je uz pomoć humanih ljudi uspela da obezbedi ovoj porodici. Na fotografijama se vidi kako je izgledala kuća odmah po useljenju, a nakon kompletiranja radova, iamćete prilike da vidite kako sada isgleda, ali i ko je pomogao da tako bude.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.