DOO „Stojanović“ i danas čisti seoske puteve

DOO „Stojanović“ iz Vladičinog Hana i danas rasčišćava seoske puteve u brdskom delu opštine. Lokalne putevi od Vidinske doline peko Bačvišta, Jovca, Kacapuna, Beliševa i Ravne Reke ekipe čiste danas kao i od Ravne Reke reke preko Solačke Sene, Jagnjila i Brestova. Druga mašina radi na deonici od Džepa ka Manjaku, mahali Dupna Lipa u tom selu, i put koji vodi do granice sa Mačkaticom, u surduličkoj opštini.

Za sutra, prema rasporedu lokalne samouprave, preduzeće „Stojanović“ treba da očisti put od Letoviške Reke ka  Rdovu, u Letovištu i Zebincu.

„Putevi ka Lebetu i Ljutežu još uvek nisu na rasporedu čiišćenja. Za sutra se ponovo očekuju padavine, pa će nakon toga mašine krenuti i ka tom delu opštine, kako se dva puta ne bi išlo. Ljudi su već zvali, ima velikih nanosa,“ rekao nam je Zoran Stojanović, vlasnik istoimenog preduzeća.

On kaže da im problem stvaraju neraskrčeni putevi od granja u brdskim selima, da je tamo zastupljeno staračko stanivništvo koje i ne može da ih rasčisti, pa pre mašina iz preduzeća moraju da šalju ljude da grane poseku.

Tokom jučerašnjeg dana, kaže Stojanović,  takođe su na terenu bile angažovane dve ekipe u selina: Koznica, Bigla i Kržince kao i od starog puta Vranje-Vladičin Han do Mrtvice i Repišta i od Letoviške reke do Jastrepca.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.