Poseta štandu i obilazak poljoprivrednih proizvođača na pijaci

Zakupljeni termin

Dr Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije i Biljana Kostić, kandidat za predsednika opštine Vladičin Han – „Dr Nenad Popović – Domaćinski za Vladičin Han“ danas su razgovarali sa građanima Vladičinog Hana i tom prilikom posetili štand Srpske narodne partije i zelenu pijacu u varoši.

Problemi sa kojima se srpski domaćini suočavaju posebno su došli do izražaja kroz razgovor sa domaćinima i mladim poljoprivrednicima, koji su izrazili svoju podršku listi „Dr Nenad Popović – Domaćinski za Vladičin Han“ koju predvodi Biljana Kostić. Kako su rekli, iako svojim radom uspevaju da šire svoje zasade i obim poslovanja, veliki broj njih se suočava sa problemom nedostatka asfaltiranih puteve do svojih kuća ili lošim infrastrukturnim uslovima na pijaci u Vladičinom Hanu, što im oteževa posao. U politici Srpske narodne partije i dosadašnjem radu svoje sugrđanke Biljane Kostić prepoznali su brigu za srpsko selo i šansu da sa predstavnicima vlasti sarađuju u rešavanju problema, doprinoseći tako uspešnoj budućnosti srpskog sela. Biljana Kostić je obećala da će pijaca posle 17. decembra biti popločana i postavljen dovoljan broj tezgi kako bi lokalni prodavci imali prostor za izlaganje svojih proizvoda.

„Predstojeći lokalni izbori u Vladičinom Hanu su veoma značajni za srpsku narodnu partiju, budući da na njih izlazimo samostalnom, sa listom „Dr Nenad Popović – Domaćinski za Vladičin Han, čiji je nosilac Biljana Kostić. Pojačanom podrškom našim poljoprivrednicima, kroz lakši pristup subvencijama i unapređenjem lokalne infrastrukture , osiguravamo da ostanu na zemlji svojih predaka .Želimo da očuvamo srpska ognjišta i sprečimo napuštanje domova na jugu Srbije. Put kojim idemo je put odgovorne politike zasnovane na očuvanju tradicionalnih vrednosti srpskog naroda,“rekao je Popović.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.