Građani u akciji sa predsednikom – Srbija ne sme da stane

Prvi sneg, kažu građani, ove godine pri kraju novembra, po običaju je mnoge iznenadio. Juče je Han bio bez vode, bez struje, neki još uvek uz sveću, a nema ni službe za odvoženje smeća.

Komunalno je čistilo sneg po prioritetima – Vladičin Han, prigradski deo, narednih dana brdski. Svoj doprinos je, uz građane, dao i Goran Mladenović, predsednik Privremenog organa Opštine Vladičin Han. On je sa motornom testerom rasčišćavao granje koje je sneg polomio, na prostoru između „Idee“ i sportskog centra. O tome je objavio video-snimak na zvaničnoj stranici na fb profilu uz apel – Uključi se. Sada si najpotrebniji. Snaga je u ljudima! Za danas je najvaio akciju u Rdovu uz parolu naprednjaka – Srbija ne sme da stane! Uključi se!?

Nedavno je predsednik pomagao i meštanima mahale Šavarika u Polomu, da pripreme 300 metara puta za radove na rekonstrukciji, što je objavio Han info Takođe, i u Suvoj Moravi jedan broj meštana je skoro učestvovao u radovima na pripremi deonice do seoskog groblja za rekonstrukciju deonice od 2,5 kilometara, kako je objavljeno na fb Miće Pešića.

Fotografije: skrinšot sa fb profila Gorana Mladenovića

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.