Hitno potrebna pomoć za samohranu majku sa troje dece iz Bujkovca kod Vranja

Autor: Lj. Pavlović

„Danijela Stamenković (34) iz Bujkovca u opštini Vranje je samohrana majka sa četvoro dece. Njen suprug je zbog zanemarivanja četvoro male dece i i zbog nasilja u porodici nad njima, ali i majkom, na izdržavanju zatvorske kazne,“ piše Verittas fondacija iz Vranja.

Prema informacijama Verittasa, ostavio ih je u bedi i sa svim dugovima, a njegova mučenja, fizičko i psihičko zlostavljanje nje i dece je toliko strašno da Danijela nije mogla da se izbori sa svim što joj je radio. Sa decom je ostala u kući koja nije njihova i iz koje uskoro moraju da se isele, ali kuda, pita se ova mlada žena.

Sirotinja i nemaština su se duboko uvukla u njihov život, deca su učmala uz majku, gladna i u strahu od svega onoga što su preživela i nehigijenskih uslova u kojima žive.

„Da život zna da bude i jako surov i ovde se pokazalo, pa mali Petar koji ima tek godinu dana već muku muči i bije bitku sa teškom bolešću koju prate i niz drugih povezanih dijagnoza. Danijela se bori kao lavica kako bi pomogla svom Petru koji ima tek 16 meseci i naravno i ostaloj deci, Kristini (16), Vukašinu (14) i Nikoli (5),“ piše Verittas.

Danijela Stamenković samohrana majka, žrtva porodičnog nasilja plaši se za svoju decu i svoj život, pa iz ove humanitarne organizacije apeluju na ljude da ,koliko neko može i želi svojom voljom da na bilo koji način pomogne. može to da učini tako što će na sledeće račune uplatiti novac:

Dinarski račun:

170-30057681000-14

Devizni račun:

(IBAN)RS35170003005768100305

SWIFT:BACXRSBG

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.