Humanitarna predstava za Vukana u CK

„Gvozdeni teatar“, Omladinsko pozorište Centra za kulturu u Vladičinom Hanu pridružilo se humanitarnim akcijama na prikupljanju sredstava za lečenje malog Vukana Stoiljkovića iz Vranja. Naredne nedelje, 16. maja, u CK odigraće predstavu „Analafabeta“, Branislava Nušića. . Prihod od prodatih karata namenjen je za Vukanovo lečenje.

Kolektiv CK sa mladim glumcima: Nađom Ristić, Kristinom Aleksandrovom, Jelenom Aleksandrovom, Janom Stevanović, Minom Vukašinović i Predragom Stanojkovićem su primer kako svako od nas, pa i ustanove, mogu dati svoj doprinos da nekome pomognu. Producent predstave je Časlav Mladenović ,režiser, Predrag Stanojković, mentor, Dragana Filipović i šminker, Olivera Kitanović. Početak predstave je od 20 časova a cena ulaznice simboličnih 100 dinara.

Vukan, još uvek beba, boluje od spinalne mišićne astrofije, koja može dovesti i do smrtnog ishoda. Zbog toga mu je neophodan novac za terapije a lek košta oko dva miliona evra. Veći deo sume je prikupljen zahvaljujući mnogim humanim ljudima. Dečaku je u inostranstvu termin za lečenje zakazan za 18. maj i novac do tada mora biti prikupljen.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.