Jesenji kamp za mlade iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga

Udruženje Lokalna inicijativa Vladičin Han,poziva mlade iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga da se prijave za učešće na Jesenjem kampu za mlade od 24. do 27. novembra ove godine. U okviru kampa biće održane obuke na sledeće teme: učešće mladih u razvoju lokalnih zajednica, prava mladih, aktivizam, volonterizam i pisanje projektnih predloga.

Za kamp se mogu prijaviti mladi iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga od 18 do 30 godina, odnosno žene, povratnici i etničke manjine do 40 godina i mladi koji imaju ideju kako da svoju zajednicu promene na bolje. Učesnici će imati priliku da ideje koje su tokom kampa razvili sprovedu u delo u svojim lokalnim zajednicama. U toku rada, podršku za to pružaće im projektni tim. Za sve učesnike kampa obezbeđeni su smeštaj, hrana, promotivni i radni materijal, kao i organizovani prevoz, broj mesta je ograničen.

Prijavljivanje putem e-maila: lokalnavhan@gmail.com, a prijava treba da sadrž (ime i prezime, dan, mesec i godinu rođenja, mesto iz kojeg dolazite, kontakt telefon i da kroz nekoliko rečenica kažete nešto o sebi i motivaciji za učešće na Jesenjem kampu. Prvenstvo prilikom izbora učesnika kampa imaće mladi iz Jablaničkog okruga -Lebana, Vlasotinca i Grdelicee, kao i iz i Pčinjskog – Vladičinog Hana, Surdulice i Vranja.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na mail adresu: lokalnavhan@gmail.com Prijavljivanje traje do 22. novembra, do 12 časova.

Kamp će biti realizovan u okviru projekta ,,Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji’’ koji u okviru Nemačke razvojne saradnje sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Kamp će biti organizovan u Hotelu „Mišić“ u Vranju.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.