„Knauf“ će u ovoj godini finansirati četiri projekta na poboljšanju kvaliteta života

Kompanija „Knauf insulation“ iz Surdulice u sklopu konkursa „Aktivna zajednica“ novčano će podržati četiri projekta sa po 1.000 evra, koji će direktno uticati na poboljšanje kvaliteta života u lokalnoj zajednici. Kako nas je obavestila je njihova pr služba – u želji da doprinesu razvoju lokalne zajednice u kojoj posluju „Knauf“ je aprila raspisao konkurs na koji se prijavilo 10 udruženja i grupa građana, koji su dali predloge za unapređenje života garađana Surdulice.“

Podržani su projekti UG „Zeleni ključ“iz Niša i njihov projekat „Ekološki čas za planetu spas – mislim globalno, delujem lokalno“, zatim Neformalne grupe „Lepša Surdulica“ iz tog mesta, sa projektom „Za decu Surdulice“, Stambena zajednica Kralja Petra I, takođe iz Surdulice, sa projektom „Sprečimo pojavu ledenica“i Udruženje „Čuvari Vlasine“, sa Vlasine Rid u saradnji sa udruženejm „Izvornik“ iz Drajinca i njhov projekat „Druženje sa prirodom“.

U „Kanufu“ su izrazili zadovoljstvo „što postoje ljudi koji su spremini da se udruže i nesebično ulože svoje vreme radi poboljšanja uslova života u lokalnoj zajednici, najavljujući da će kompanija nastaviti da podržavadobre inicijative.

Plan je bio da kompanija podrži tri, ali je na kraju odlučeno da to ipak budu četiri projekta. Rok za realizaciju istih je do kraja ove godine.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.