Knauf nagradio

Juče je u prostorijama fabrike „Knauf insulation“ iz Belog Polja priređena svečanost na kojoj su svim đacima generacije u protekloj školskoj godini, iz opština Surdulica i Vladičin Han, dodeljeni laptop računari, piše u saopštenju te kompanije upućenom elektronskom poštom. Poklone im je uručio Branislav Popović, direktor te fabrike, u prisustvu roditelja, direktora škola, nastavnika i medija.

„U skladu sa korporativnom strategijom održivosti „Za bolji svet“, „KnaufInsulation“ je u toku 2022. godine, pokrenuo niz aktivnosti namenjenih lokalnoj zajednici, a jedna od njih je i podrška mladim učenicima pred kojima je uspešna karijera. Iz tog razloga, kompanija „Knauf“ izdvojila je sredstva za kupovinu 12 laptop računara svakom đaku generacije u osnovnim i srednjim školama iz opštine Surdulica i Vladičin Han .Ovakvom inicijativom, kompanija nastoji da podstakne učenike u pružanju svog maksimuma i ostvarivanju što boljih rezultata u školskoj godini,“ saopšteno je iz „Knaufa“.

Iz te kompanije su čestitali učenicima na uspešno završenoj školskoj godini i poželeli im sreću u daljem školovanja.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “Knauf nagradio

  1. Lepo je to što Knauf ima korporativnu strategiju održivosti „Za bolji svet“ i „brinu“ o deci.Taj čin ne olakšava njihovu odgovornost za zagađenje vazduha u Surdulici i okolini zbog ćega veliki broj građana ima zdravstvenih problema.Ubeđena sam da to nije zvanična polotika centarle Knaufa iz Nemačke već marefetluci domaćih „ekspereta“.Krajnje je vreme da obezbedite sve neophodne mere radi zaštite stanovnika Surdulice od zagađenja vazduha i okoline.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.