Mlada Hančanka, Dubravka Ranđelović pevala juče na jubilarnom koncertu „Bistrika“

 Filolog i komunikolog, Dubravka Ranđelović iz Vladičinog Hana sinoć je na Kolarčevom narodnom univerzitetu u Beogradu nastupila na koncertu „Bistrik”, povodom obeležavanja 10 godina postojanja te vokalne radionice. Dubravka je u njoj, od čuvene Biljane Krstić, pevanje počela da uči pre osam godina. Za nju kaže da je blaga, spontana i topla osoba. Južnjačka duša, kakva je i sama.

Biljana Krstić i Dubravka Ranđelović na koncertu

„Bilja Krstić je pevala u Hanu kada sam ja išla u peti razred OŠ. Još onda sam bila impresionirana njenim glasom i scenskim nastupom, te sam i sama poželela da budem blizu nje. Tako se i desilo, 2014. godine kada je organizovana treća po redu audicija od osnivanja radionice i te iste godine sam krenula da učim pevanje od Bilje!” kaže Dubravka.

Ovo joj je bio treći koncert na „Kolarcu“, a pored KNU, radionica “Bistrik” je nastupala i u Hramu Svetog Save, u Muzeju Narodnog pozorišta u Beogradu i drugim ustanovama od kulturnog značaja. Dubravka kaže da voli stare pesme koje su – lek za dušu. Oduvek je volela i scenu. Priseća se prvih školskih priredbi na kojima je pevala, recitovala, kao i zapaženih uloga u amaterskom dečjem pozorištu „Crvenkapa“ i pomalo žali što deca u malim sredinama nemaju adekvatne uslove da razvijaju svoj talenat. To je nadomestila kreativnom interpretacijom tradicionalne muzike uz „Bistrik“, koji čuva od zaborava pesme i muziku naših predaka.

3 thoughts on “Mlada Hančanka, Dubravka Ranđelović pevala juče na jubilarnom koncertu „Bistrika“

  1. zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:drapata4@gmail.com ili ga kontaktirati na whatsapp / viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) … 🙂 .. 🙂 .. 🙂 .. 🙂 .. :). . 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.