Mural Zoranu Tasiću na sportskom centru

U znak sećanja na Zorana Tasića, preduzetnika i dugogodišnjeg sportskog radnika koji je preminuo prošle godine, na sportskom centru je urađen njegov mural. Vest o tome javila nam je njegova supruga, Zorica, dirnuta pažnjom ljudi iz Sportskog saveza kao i Zoranovih prijatelja.

Zoran Tasić, u sredini, u žiriju na bejkerskim igrama

„U svoje, i ime naše ćerke, Goge, zahvaljujem se Sportskom savezu u Vladičinom Hanu i Zoranovim prijateljima. Posebna zahvalnost ide bajkerima sa kojima je sarađivao tokom „Overloada“. Bio je sponzor bajkerskih igara, njihov organizator kao i turnira u malom fudbalu. Do suza su nas ganuli posetom njegove večne kuće i poklonom, priveskom „Čovek i mašina“, ostavljenom na grobu, znak da nije zaboravljen. Da je živ, sigurna sam da bi na sve ovo rekao – za ovo je vredelo živeti,“ kaže Zorica.

Mural je urađen na zidu tribina za mali fudbal. Na tom terenu Zoran je sa dobro uigranom ekipom, ljubiteljima sporta, proveo mnogo godina na noćnim turnirima u malom fudbalu, nekada jedinom zabavom za mlade u vreme letnjih dana, koji je prerastao u tradicionalu sportsku manifestaciju koja okuplja mlade iz više gradova.

Mural je uradila mlada umetnica, Jana Janjić iz Repinca, kod Hana. Izradu murala su finansirali Opština Vladičin Han i Zoranovi drugovi.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.