Nikola Milenković operisan

Autor: Lj. P.

Nikola Milenković (26) iz Predejana, u opštini Leskovac, uspešno je operisan. I pored toga što je tek prebačen iz šok sobe, on se u kratkom video snimku oglasio, kako bi se zahvalio svima koji su mu pomogli i na bilo koji način doprineli da novac za njegovo lečenje bude ozbezbeđen.

„Doktor mi je rekao da je operacija uspešno prošla. U narednih nekoliko meseci, kako su mi rekli, moći ću da sedim po pola sata dnevno, a već nakon devet meseci bukvalno da trčim. Hvala vam svima, još uvek ne mogu svima da odgovorim, ali čim mi bude bolje, obećavam da ću se svima javiti,“ poručio je mladić.

Za Nikolino lečenje udružilo se mnogo humanih ljudi. On je već pet operisan, zbog degenerativne bolesti LS kičme. Do poboljšanja nije došlo i godine je proveo uz bolove i „trodone“.

Na lekarskom pregledu u KC Niš,2018. godine, na neurologij, dijagnostikovana mu je  Discus hernia i povreda pršljenova L4 i L5. Ubrzo nakon toga je operisan na jednoj privatnoj klinici, ali bez značajnog poboljšanja. Lečenje je nastavio u Beogradu na KC Srbija. Na kontrolnom pregledu na VMA u Beogradu, uzet mu je bris rane,  i otkrivena Stafilokok bakteriju. Ni godinu dana kasnije, stanje mu se nije poboljšalo, i pored terapije. Zbog toga je prikupljen novac za operaciju u inostranstvu, kako ne bi postao invalid.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.