Po pomoć kod „komšija“ idu Žarko, Dejan i Danijel

Autor: Lj. P.

U petak ove sedmice, Žarko Stanojević (14), Danijel Jovanov (39) iz Surdulice i Dejan Stojanović (7) iz Vladičinog Hana će posetiti kliniku u Severnoj Makedoniji gde će dobit savete stručnog lekarskog tima oko njihovog lečenje i primanja same terapije, obavestili su nas iz „Humanog srca“ iz Surdulice, organizacije koja prikuplja novac za njihovo lečenje.

„Zahvaljujuci divnom osoblju klinike dobili smo termin pre praznika. Nadamo se da će lekari sa ove klinike imati adekvatno rešenje za naše korisnike i da ćemo svi zajedno uspeti da im pomognemo da osvoje svoj cilj – ozdravljenje,“ reako je Stefan Stojković iz „Humanog srvca“.

On se zahvalio učenicima i nastavnicima OŠ „Vuk Karadžić“ , Tehnickoj Skoli „Nikola Tesla“, biblioteci „Radoje Domanovic“ iz Surdulice, zatim opštinama Surdulica i Vladicin Han hvala i svim osnovnim i srednjim skolama iz opštine Vladicin Han na pomoći pri prikupljanju novca za lečenje Dejana, Žarka i Danijela, ali i građanim i medijima i Fondaciji – humanost bez granica.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.