Poslanici polažu zakletvu u ponedeljak, Vladičin Han će imati dva predstavnika

Konstitutivna sednica Skupština Srbije sazvana je za 1. avgust. Prema dnevnom redu, na njoj će biti potvrđeni mandati narodnih poslanika novog skupštinskog saziva, izabran predsednik i potpredsednik, imenovan generalni sekretar, članovi radnih tela i stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama. Rok za izbor Vlade RS je 90 dana od konstituiasanja skupštine.

Opština Vladičin Han u novom skupštinskom sazivu imaće čak dva predstavnika. Obojica su iz redova opozicije – Zoran T. Stojanović, iz Nove DSS i Nenad Mitrović, ispred DS-a. U istoriji hanske opštine građani pamte da je ta opština od uvođenja višestranačja, ostajala bez svog narodnog poslanika a po prvi put ima dvojicu. Obojica su bivši opštinski visoki funkcioneri ispred istih stranaka – potpredsednik Opštine i predsednik. Stojanović je, pored toga, već bio i narodni poslanik.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “Poslanici polažu zakletvu u ponedeljak, Vladičin Han će imati dva predstavnika

  1. Zelim obojici sve najbolje… Imate jedinstvenu priliku da u javnost iznesete istinu o Vladicinom Hanu, neverovatnom lopovluku i unistenju svega sto je godinama gradjeno.Ja Vas molim, da u interesu pre svega svoje dece iskoristite poziciju i uticete da se konacno lopovi procesuiraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.