Prezentacija Programa „Biram uspeh“

U skupštinskoj sali opštine Vladičin Han 14. februara biće održana prezentacija Programa „Biram uspeh“. O programu će govoriti predstavnici NSZ iz Vranja a prisustvovaće i omladinski radnik.

Cilj programa „Biram uspeh“ je pružanje radne prakse mladima do 30 godina, koji se ne školuju, ne obučavaju, niti su zaposleni a stekli su srednji, viši ili visoki stepen stručne spreme ili osnovno obrazovanje.Takođe, da se kroz edukaciju i radne prakse podrži društvena i ekonomska inkluzija mladih, posebno onih iz osetiljvih grupa, pružajući im priliku za obuku, razvoj veština i znanja traženih na tržištu rada.

„Program podrazumeva obuku mladih kroz namenski razvijenu online platformu za učenje kako bi se prilagodili radnom okruženju i stekli veštine neophodne za karijerni razvoj kao i realizaciju radnih praksi u datoj radnoj sredini koja obuhvata poslodavce u javnom, civilnom i privatnom sektoru,“ između ostalog stoji u obaveštenju organizatora.

Program organizuje UNICEF u Srbiji u saradnji sa Nacionlanom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, boračka i socijalna pitanja uz stručnu podršku i partnerstvo sa Gi Group, vodećom internacionalnom kompanijom koja pruža konsultantske usluge iz oblasti ljudskih resursa, implementira projekat „Unapređenja zapošljivosti mladih kroz radne prakse“.

Iz Pčinjskog okruga, pored Vladičinog Hana, programu se priključilo i Vranje.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “Prezentacija Programa „Biram uspeh“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.