Prikupljen novac za operaciju za Nikolu Milenkovića

Autor: LJ. Pavlović

Udruženim snagama ljudi su za rekordno vreme prikupili novac za operaciju kičme dvadesetšestogodišnjeg Nikole Milenkovića iz Predejana, kod Leskovca. Nikola se putem fb zahvalio svima na pruženoj pomoći i iskazanoj ljudskosti.

„Ne mogu vam opisati koliko sam srećan i ne mogu vam se nikada odužiti za sve što ste uradili za mene, ali ću reći jedno veliko HVALA, jer bez svih koji su učestvovali u ovoj priči, živeo bih život koji nije dostojan živog bića. Hvala na svakom moto skupu, na humanitarnim utakmicama, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, novinarima na širenju informacija, svima koji su dali doprinos da ovo uspe. Ne mogu sve da vas nabrojim u ovoj objavi, naknadno ću svima zahvaliti, ali bih želeo da učinite nešto što je moja velika želja: sve planirane akcije za mene preusmerite na momka koji živi u nenormalnim bolovima i koji mora hitno na operaciju, “ poručio je ovaj maldić, iza koga su proteklih šest godina – pet operacija kičme i svakodnveni bol.

Vladimiru je potrebno otrebno 40.000 evra, a niko za njega ne pravi akcije.Već sutra će sredstva sa humanitarnog bazara koji organizuje Srednja tehnička škola iz Surdulice biti preusmerena na Vladimirov račun.

„Sutra sa početkom od 10 časova u centru Surdulice učenici Tehničke škole „Nikola Tesla“ će organizovati humanitarni bazar i izlozbu fotografija sugrađanina, Andreja Ristića, a sav novac od prodaje ce donirati nasem korisniku kome je novac potreban za lecenje u Moskvi, Danijelu Daxi Jovanovu;“ objavilo je „Humano srce“ iz Surdulice.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.