Sportski savez u Surdulici nagradio najbolje sportiste

Najboljim sportistima u prošloj godini Sportski savez Surdulice na svečanosti upriličenoj u SKC-u dodelio je nagrade. Prisutne je pozdravio ministar, Novica Tončev, dok su nagrade najboljima uručili Aleksandra Popović, predsednica Opštine Surdulica i Vladica Nestorović, predsednik SS-a te opštine.

„Titule“ najboljih u 2022. godini poneli su: kao najbolja sportiskinja, odbojkašica Jovana Janković iz kluba „Surdulica“ i odbojkaš „Radničkog“ iz Kragujevca, Branislav Banković. Najbolji mladi sportista je Miloš Marinković, bokser „Srbije“, a Saša Radosavljević je proglašen za najboljeg trenera. Najbolji klub je odbojkaški klub „Surdulica“ i u u muškoj konkurenciji je FK „Radnik“, objavljeno je FB SS Surdulice.

Nagrađeni najbolji sportisti – foto SS Surdulica

Nagrade za životno delo dodeljene su Saši Vukašinoviću i Slobodanu Mitiću. Za uspešno predstavljanje u inostranstvu nagrađene su ekipe malog fudbala – „Koluimbija“ i „Mobilni tim inkluzije Roma Surdulica“.

Kao perspektivni sportisti nagrade su dobili: Mara Kitnaovičć i Vuk Stojković, članovi Karate kluba „Tanden“, Đorđe Đorić, BK „Srbija“, Bogdan Ivanović i Uroš Mladenović Iz STK „Belo Polje“, Andrija Trajković i Teodora Božinović, iz BK „Radnik“, Dunja Đokić, SU „Vlasinski vrhovi“, Maksim Ivanović, mladi atletičar, Mihailo Ivaniović , SPK „Vlasina“, Andrija Mitić, KK „Radnik“, Dragoljub Mladenović i Matija Ivanović iz FK „Radnik“ i Rašić Lena i Filip Tasić ispred KK „Heroj“.

One thought on “Sportski savez u Surdulici nagradio najbolje sportiste

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.