Sutra bez struje deo Vranja u Vranjske Banje

Sutor: Lj. P.

Ogranak Elektrodistribucije iz Vranja obavlja radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u sutra bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama u delu Vranja Trafo reon „Sobina jezero“, ulica 23. (dvadesettreća) donji deo do ul. Branka Ćopića, u periodu od osam do 11 časova, najvaila je ED iz Vranja. Takođe, u Vranjskoj Banji bez struje će biti Trafo reon „Blok 3″, deo naselja Smonica, u periodu od osam do 16 časova.

„Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih,“ poručuju iz vranjske ED.

Oni korisnike mole za strpljenje kao za to da tokom trajanja radova isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.