Sutra se u CK u Vladičinom Hanu družiće se mladi iz Pčinjskog i Jablaničkoig okrugu

U Centru za kulturu sutra, od 10 do 18 časova biće održan “ Dan za nas“, događaj festivalskog tipa kome mogu prisustvovati svi mladi iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

Događaj se organizuje u okviru projekta Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji, koji u saradnji sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije, u okviru Nemačke razvojne saradnje, sprovodi GIZ.

„Za sve zainteresovane iz Vranja i Vlasotinca i okoline, obezbeđen je prevoz do Vladičinog Hana. Polazak autobusa iz Vranja je u subotu u 8,00 časova ispred Sportske hale. Iz Vlasotinca autobus kreće u 9,00 sa „Knez Petrol“ benzinske stanice,“ obavestili su nas organizatori.

Dan za nas u Vladičinom Hanu prvi je u nizu od četiri događaja koji će se održati širom Srbije pod parolom – Sada je na mene red! Cilj ovih događaja je da predstave uspehe mladih i time motivišu i osnaže pripadnike mlade generacije da aktivno rade na realizaciji svojih ideja i uključe se u već postojeće projekte i aktivnosti u njihovom okruženju.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “Sutra se u CK u Vladičinom Hanu družiće se mladi iz Pčinjskog i Jablaničkoig okrugu

  1. Jadni Vi MLDI ako vas vode i Vama upravljaju prljavi, ruzni i nepismeni politichari! Cilj im je da Vas prevedu zedne preko vode, tj. da od Vas stvore marionete kojima ce se igrati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.