Suzani neophodna pomoć humanih ljudi da pobedi kancer

Autor: Lj. P.

Suzana Vojinović (41) iz Alakninca kod Surdulice boluje od karcinoma jednjaka. Do pre dve godine imala je miran i skladan život, kada je primetila prve simptome bolesti.

„Suzna Vojinović je 2022. godine primetila prve simptome bolesti, karcinom jednjaka. Majka je dvoje dece i sa suprugom su se zajedno borili kako su znali i umeli, ali nažalost više nisu u mogućnosti da sami finasiraju troškove lečenja. Potrebna su joj novčana sredstva za bolnička lečenja, operacije, preglede, lekove kao i za troškove puta i smeštaja,“ apeluje „Humano srce“ iz Surdulice na javnost.

Iz ove humanitarne organizacije pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu Suzani da pobedi opaku bolest, tako što će poslati SMS sa brojem 214 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.