Sve „miriše“ na izbore

Autor: Lj. P.

U surduličkom selu, Jelašnici, u toku je asflatiranje puteva. Selo važi za jedno od najrazvijenijih u toj opštini, ali još uvek ima soskih deonica bez asflata što je za oko 1.000 stanovnika krajnje neprihvatljivo. Kako se bliže loklani izbori, kao u svugde u Srbiji, mašine se dovode na teren pa će Jelašničanima biti asflatirane dve deonice, prenosi nam jedan od meštana.

„U Jelašnici ljudi tradicionalno glasaju Novicu Tončeva, bez obzira koju opciju on zastupao. Međutim sada je moralo da se zapreti da ćemo glasati opoziciju, ukoliko nas asfaltiranje zaobiđe,“ kaže on.

Bruje mašine u Jelašnici

Jedna deonica od ukuno 1,1 kilometar se već radi, u mahali Golema Reka sa oko 20 domaćinstava. Juče je Jelašnicu posetio prvi na listi za odbornike na lokalnim izborima 2. juna, „Surdulica sutra“, koaliciji socijalista i naprednjaka, dosadašnjih najvćeih političkih neprijatelja i rivala, i aktuelni ministar u Vladi Republike Srbije u trećem mandatu zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih područja, Tončev, koji najavljuje velika ulaganja u opštinu, sa akcentom na Vlasinu. Od naredne nedelje se očekuje da u Jelašnici započne asfatarinaje još jednog seoskog puta, u dužini od oko dva kilometra.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.