„Svetosavci“ će danas prodavati peciva na bazenu za Dejanovo lečenje, grupa mališana prodaje limunadu ispred CK

Autor: Lj. P.

Mnoge je ove nedelje razočarala vest da Dejan Stojanović, sedmogodišnjak iz Vladičinog Hana nije mogao sa porodicom da otputuje u Tursku na lečenje, zbog toga što nije prikupljeno dovoljno novca za prvu terapiju. Zbog toga su krenule nove akcije u varoši, kako bi porodici bilo omogućeno da za naredni termin prikupi još 410.000 dinara, koliko im nedostaje.

„Humano srce“ iz Surdulioce, organizacija preko koje je obezbeđen veći deo sredstva, obavestila nas je da će danas, od 15 časova na gradskom bazenu u Vladičinom Hanu učitelji, učenici i roditelji dece u Osniovnoj školi „Sveti Sava“ u tom mestu organizovati prodaju peciva.

„Ne dozvolimo da Dejan propusti i drugu priliku za odlazak u Tursku, 20. avgusta. Pridružite se humantornoj akciji i pomozimo Dejanovoj porodici i njemu,“ poručuju iz te humanitarne organizacije.

Juče su ispred Centra za kluturu deca ponovo prodavala limunadu za Dejana, a tu će biti i večeras, rešena da pomognu svom vršnjaku. To su: Teodora i Bogdan Stojilković, Đurđina Đorđević, Darija i Petra Stanković i Ognjen Ilić. To je još jedna prilika da damo svoj doprinos da 410.000 dinara ne budu prepreka za nečiji normalan i zdrav život. Novac, svi oni koji žele da pomognu, mogu da uplate i putem sms poruke, ili na neki od žiro-računa porodice Stojanović, sa fotografije. Stojanovićima ukupno treba 20.000 evra, za prvu terapiju matičnim ćelijama.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.