U parku kod autobuske pronađen mrtav muškarac

Autor: Lj. P.

U parku, u ulici Nikole Tesle u Vladičinom Hanu juče ujutro je pronađen mrtav muškarac. Više javno tužilaštvo iz Vranja nam je potvrdilo da se radi o D. S. (61).

„Dežurnom javnom tužiocu u Vladičinom Hanu policija je prijavila da je u parku u Vladičinom Hanu pronađeno lice bez znakova života. Mrtvozornik je obavio pregled tela i utvrdio da se radi o prirodnoj smrti, te tužilaštvo nije nalagalo druge mere,“ saopšteno nam je iz VJT iz Vranja.

Nepomično telo nesrećnog čoveka je primetio prolaznik u parku kod autobuske stanice i prijavio policiji. Radi se o osobi koja je bila na evidenciji Centra za socijalni rad.

Park u kome je D. S. pronađen

Nezvanično, reč je o osobi koja ima sopstvenu porodicu, ali njeni članovi ne žive ovde. Pokojni D. S. je imao kuću u naselju Kula, u Vladičinom Hanu. Zadnjih godinu-dve, sugrađani su ga viđali na istom mestu, ispred „Idee“, gde je od prolaznika tražio novac, a u poslednje vreme i gde danju spava na klupi u parku, gde je pronađen mrtav. Nekada je radio u Fabrici omotnog papira i ambalaže u Vladičinom Hanu.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.