Videćemo…

Popodnevna kafica, kad ono Australija… 

Ne verujem u vradžbine, vera mi ne dozvoljava, ali ovo što vidim ne valja po „kengurčiće“ nikako!

Naime, zatvoriti čoveka koji se toliko približio Bogu na najradosnija tri sveta dana, na dan Hristovog rođenja, usput ne dozvoliti Pravoslavnom svešteniku da ga poseti, da se čovek pomoli za svoj duševni mir i zdravlje svoje porodice, na kraju krajeva svih nas!

Česka teniserka koja je već deportovana, opisala je tri svoja dana provedena u tom „hotelu“ kao najgoru noćnu moru! Pasionirani pratioci tenisa znaju koliko jedna greška sudije može da utiče na ishod meča, jedan milimetar greške!

Angažovati advokatski tim, pripremiti odbranu u tako kratkom vremenskom roku, pobediti činjenicama bio je ogroman uspeh!

Novak se vraća na teren, udiše miris Rod Lejver arene, vraća samopouzdanje, obavlja se žreb, kad eto slučajnosti dobija Srbina Miomira Kecmanovića u prvom kolu. Kakve li slučajnosti od 128 tenisera na turu!

Danas pomenuti ministar ukida vizu, nalaže dalji protokol, Noleta sklanjaju sa terena, najavljuju nova saslušanja, za subotu, za nedelju, a meč naših šampiona zakazan za utorak ili sredu!

Facebook Photo

Višestruko dokazani prijatelj Australije! U vreme najgorih požara diljem Australije, Fondacija Đoković je u nekoliko navrata slala humanitarnu pomoć! Lepa zahvalnost!

Kafica je popijena, u vradžbine ne verujem, u proročanstva da! Bojim se, s obrizom koliko su ovih sedam dana razapinjali prvog tenisera sveta, da Tihi okean ne postane bučan i sav sastav Filipove luke, prenese u srce grada!

Nole izdrži, dostojanstveno kao i uvek, vrati se svojoj porodici i Srbiji!

Za Vesnik017 piše: Milan Marković, prof.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.