Vladičin Han do sada posetila samo dva predsednička kandidata

Vladičin Han u dosadašnjoj predizbornoj kampanji nije posebno interesantan za predsedničke kandidate, što ne znači da će tako i ostati. Do sada, posetili su ih samo Miloš Jovanović, ispred Koalicije NADA i Zdravko Ponoš, predsednički kandidat Ujedinjeni za pobedu Srbije,  sa Marinikom Tepić, nosiocem liste za parlamentarne izbore. Na listama, oni imaju svoje kandidate za poslanike iz Vladičinog Hana – NADA,  Zorana Stojanovića, člana DSS-a, diplomiranog pravnika, najbolje rangiranim među potencijalnim poslnicima iz hanske opštine, koji je zauzeo šeto mesto. Takođe, i Danijelu Mladenović, na 94. poziciji. Na listi  Marinika Tepić – Udruženi do pobede, Nenad Mitrović, ispred DS-a, doktor veterinrske medicine, nalazi se na 31. mestu. Drugi je Milan Jović, SSP, ali je 211.

Na tribini koja je održana u skupštinskoj sali, Jovanović je izjavio da se NADA zalaže za istinsku decentralizaciju, zaustavljenje iseljavanja, izjednačavanja uslova života sa ostatkom Srbije.

„Građanima je potrebna pažnja, posvećenost, briga…Sve se odvija u Beogradu, sve je centralizovano. Mi želimo da decetralizujemo Srbiju,“ poručio je Jovanović.

Povodom posete Vladičinom Hanu Tepićeva je na svom Twitter profilu napisala : „Svanuće i u Vladičinom Hanu! Milina je videti i odlučnost veru ovih ljudi! Ujedinjeni do pobede!“

Dok su za sada, Vojislav Šešelj, ispred SRS-a i Aleksandar Vučić, predsednički kandidat naprednjaka, boravili u Vranju, Hančane su zaobišli. Radikali u Hanu nemaju svog kandidata za poslanike a od kada su se rascepkali na naprednjake, ni veću potporu u varoši. U svim predizbornim kampanjama, Vučić je boravio u Hanu. Danijela Popović, master ekonimije, je na listi SNS 190-a. I socijaista, Ivica Dačić je „preskočio“ Han i sa Draganom Markovićem, JS, boravio u Vranju. Iz Hana,  na njihovoj listi je Petar Stošić, diplomirani profesor istorije , 126. po redu. Još tri nedelje su do kraja kampanje.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.