Za Janiće obezbeđena vrata, ali pomoć i nadalje neophodna

Autor: Lj. Pavlović

Uz pomoć Gordane Novković iz Kunova. sela u opštini Vladičin Han za porodicu Anite Janić iz istog sela, obezbeđena su ulazna vrata za kuću. Gordana apeluje na ljude dobre volje da svojim prilozima pomognu da se na kući, koju su dobili od Ministarstva za brigu o selu, promene prozori.

Reč je o staroj, seosksoj kući koja nije funkcionalna za život. Humanitarka o kojoj pišemo do sada im je obezbedila mnogo toga, s obzirom na to da nije bilo nečega što im nije bilop potrebno – od laminata, tepiha, posuđa, posteljina, ćebadi i jastuka, garderobe pa do namirnica.

„Nameštena su ulazna vrata kod porodice Janjić, koja su bila prioritet. Potrebna sredsta za nekoliko prozora i nameštaj za kuću. Zamolila bih sve da podele ovu objavu, možda se nadje neko ko će da pomogne ovoj samohranoj majci i deci,“ poručuje Gordana.

Anita Janić je samohrana majka sa troje maloletne dece. U akciji da im se obezbede normalni uslovi za život učestvuje u Humano srce. Porodici je obezbeđen i šporet na drva, koji su im poklonile mlade Hančanke, pobednice lanjskog serijala u pripremi ajvara. Kako u hanskoj opštini ima više proizvođača stolarije, nadamo se da i među njima humanih ljudi koji bi pomogli ovoj porodici.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.