„KnaufInsulation“ nagradio najbolje dečje radove na temu ekologije

Pobednici likovnog konkursa „Da priroda progovori“ kompanije „KnaufInsulation“ iz Surdulice, za učenike osnovnih škola sa teritorije opština Surdulica i Vladičin Han su Ilija Veljković, učenik šestog razreda „Vuka Karadžića“ iz Surdulice, crtežom „Da priroda progovori“, u starijoj i Vesna Stojanović, učenica trećeg razreda škole „Jovan Jovanović Zmaj“, iz Surdulice, za rad „Čuvajmo planetu“, u mlađoj kategoriji.

Drugo mesto pripalo je Mihajlu Đorđeviću, učeniku škole „Pera Mačaktovac“ iz Surdulice i Sari Jović, učenici šestog razreda hanske škole „Sveti Sava“. Na trećem mestu su Anja Kostić, iz trećeg razreda OŠ „Pera Mačakatovac“ i Dina Stanisavljević, petog razreda, ispred „Branka Radičevića“ iz Hana.

Rad Ilije Veljkovića
Rad Sare Ilić
Rad Mihajla Đorđevića
Rad Anje Kostić
Rad Dine Stanisavljević

„Zahvaljujemo se svim školama, direktorima i nastavnicima koji su prepoznali pozitivnu nameru i inspirisali svoje đake da učestvuju u našem konkursu. Najveće hvala deci koja su izdvojila vreme da promisle o temi prirode i pokažu nam svoje viđenje kako treba brinuti o životnoj sredini. Svest o neophodnosti brige za svet oko nas se stvara u najranijem dobu i potrebno ju je negovati i svakodnevno sprovoditi u praksi,“ poručuju iz „KnaufInsulationa“.

Na adresu fabrike pristiglo je čak 225 radova, 154 učenika. Po troje njih, iz dve klategorije – od prvog do trećeg i od petog do osmog razreda su nagrađeni.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.