Akcija za mladu majku iz Suvojnice uspešno završena

Autor: Lj. Pavlović

Klaudija Veličković (27) iz Suvojnice kod Surdulice uspešno je operisana u Turskoj, zahvaljujući humanosti i prikupljenom novcu uz pomoć humnitarnih organizacija. Jedna od njih je i „Verittras“ iz Vranja, koja se zahvaljuje svima koji su pomogli ovoj mladaoj majci na putu ka izlečenju.

„Klaudija je mlada, ima tek 27 godina i već je dva puta bila u borbi sa smrću iz koje je izašla kao pobednik. Kod nas je došla i svojom energijom i voljom za život ostavila jak utisak na sve koji smo bili u tom trenutku u prostorijama naše organizacije, potpisali smo Korisnički ugovor i nekako sa posebnom snagom i elanom krenuli u borbu da je spasimo kako znamo i umemo. Uključili su se svi u borbu kako bi skupili novac kojim ćemo platiti njen život, i uspeli smo,“ kaže Ivics Stamenković ispred „Verittasa“.

Prema njegim rečima, za manje od 50 dana od pokretanja akcije, obezbeđena su potrebna sredstva i Klaudija je u pratnji sestre, Irene krenula put Turske i Istanbula. Nakon detaljnih pregleda i priprema Klaudija je bila spremna za težak i komplikovan operativni zahvat na mozgu i hipofizi koji s, završio uspešno. Tumor je odstranjen i Klaudija se vraća u utorak, 6.februara da nastavi da živi uz svog sina Mihajla, supruga Miljana, svoju majke, sestara i cele porodice zdrava i puna života.


Iz organizacije se posebno se zahvaljuju medijima koji su akciju na prikupljanju pomoći podržali: RadioTeleviziji Srbije, Televiziji Happy, Humana plus televizija, Internet portalima i oglašivačima: Jugpres, Jugmedia, Vesnik017, Borba za istinu, VOLIMO PRAVOSLAVLjE. Takođe i pojedincima koji su delili objave,uplaćivali pomoć,ljudima iz dijaspore, vlasnicima firmi koji su nesebično pomogli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.