Anđeli S. određeno policijsko zadržavanje do 48 sati

Učesnica u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 29. januara ove godine kod sela Džep, u opštini Vladičin Han, Anđeli S. (22) iz Predejana, nakon otpusta iz Zdravstvenog centra Vranje, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, saopštilo je Više javno tužilaštvo iz Vranja.

„Nakon otpusta iz bolnice i utvrđivanja da je dobrog opšteg zdravstvenog stanja, Anđeli S. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Nakon toga, uz kivičnu prijavu će sutra biti privedena na saslušanje u VJT u Vranju,“ obavestilo nas je tužilaštvo.

Obdkucija nad telom stradale K. P. (21), takođe iz Predejana, je obavljena i očekuju se rezultati veštaka Zavoda za sudsku medicinu iz Niša.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći stradale su dve devojke. Anđela Milovanović, čije je telo pronađeno odmah u reci, sahranjena je juče, dok se za K. P. tragalo skoro četiri dana i juče su je ronioci pronašli nedaleko od mesta gde je bila i njena drugarica, ali je vir u južnoj Moravi skrivao telo. U nesreći je lakše povrede zadobila i Kristina Mitrović (20).

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.