Baba Zore juče hospitalizovana

Autor: LJ. Pavlović

Biljana Gvozden, pomoćnica predsednika Opštine Vladičin Han uputila je saopštenje za javnost u kome obaveštava građane Vladičinog Hana, sve humane ljude iz Srbije i dijaspore da je Zora Stojanović (78) iz Vladičinog Hana hospitalizovana. Kako nam je dodatno saopštila u telefonskom razgovoru, starica je hospitalizovana juče.

“ U poslednjem vremenskom periodu putem društvenih mreža i nekih portala objavljene su fotografije Zore Stojanović i poziv za prikupljanje novčanih sredstava za njen život i lečenje. Obaveštavamo vas da je Zora Stojanović iz Vladičinog Hana uz pomoć Centra za socijalni rad, Doma zdrvalja i lokalne samouprave adekvatno zbrinuta u specijalizovanoj ustanovi na dalju brigu i lečenje, na svoj lični pristanak i pristanak njene ćerke koja se je starala o njoj, a i sama je korisnik socijalne pomoći,“ piše u saopštenju.
Pomoćnica predsenika hanske Opštine, Gvozden u saopštenju u ime lokalne samouprave moli sve humanitarce , „ukoliko žele da pomognu našim sugrađanima, a posebno najmlađim članovima naše zajednice, deci, da u budućem vremenskom periodu prate naše akcije koje sprovodimo u saradnji sa Fondacijom Humanost bez granica, gde je za svakog korisnika opredeljen SMS kao i žiro račun, gde je svaka uplata i splata javno vidljiva i namenski se koristi za lečenje korisnika kako u zemlji tako i u inostranstvu.“

Na kraju saopštenja piše i to da lokalna samouprava ima nesebičnu podršku i od ogranizacije „Humano srce“, koja pomaže logistički u svakom smislu te reči.

Potpredsednica Opštine Vladičin Han, Biljana Gvozden nam je dostavila i fotografije starice o kojoj je, inače, naš portal juče objavio vest.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.