U toku javni poziv za razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva

Autor: Lj. Pavlović

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga raspisao je javni poziv za učešće u programu ,, Razvoj omladinskog i ženskog preduzetništva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu ”. Program sufinansiraju Kabinet ministra zaduženog za ravnomerni regionalni razvoj i gradovi Leskovac i Vranje, opštine Vlasotince, Bojnik, Medveđa, Vladičin Han, Surdulica i Trgovište i Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjkog okruga.

Cilj projekta je da se mladima i ženama omogući unapređenje poslovanja. Biće realizovan u dve faze , kroz obuke i dodelu bespovratnih sredstava, za one koji budi imali najbolje biznis planove. Ukupna raspoloživa sredstva iznose 20 miliona dinara, od čega je 2,5 miliona po jedinici lokalne samouprave, sa maksimlanom vrednošću do 250.000 dinara, bez PDV-a po korisniku. Dobitmici grantova, kako stoji u javnom pozivu, sami će plaćati PDV.

Javni poziv objavljen je objavljen 20. septembra ove godine i biće otvoren do 6. oktobra. Objavljen je na internet strani CZRJPO i gradova i opština, učesnika na projektu. Kontakt osoba za detaljnije inforamcije je Jelena Pavlović, telefon 016-315 0117, e-mail: jelena.pavlovic@centarza razvoj.org.

Overena i odštampana prijava sa obaveznom dokumentacijom dostavlja se u zatvorenoj koverti sa naznakom: Opština Vladičin Han, Svetosavska br. 1, 17510 Vladičin Han.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.