Da li ste zadovljni programom RTS-a?

Radio televizija Srbije će 15. decembra u Vranju organizovati prezentaciju i javnu raspravu o programskom sadržaju nacionalnog javnog servisa.

„Tema ovogodišnje javne rasprave su programski sadržaji RTS-a, sa akcentom na segmente informisanja, obrazovanja, kulture, zabave i sportskih sadržaja. Građani, udruženja, ustanove, državne institucije i nevladine organizacije, gledaoci i slušaoci zainteresovani za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa, dobrodošli su da učestvuju u raspravi“, navodi se u pozivu na sajtu nacionalnog servisa.

Pohvale, primedbe, predlozi, sugestije i komentari na program RTS-a mogu se dostaviti elektronskim putem na mejl javnarasprava@rts.rs, poštom na adresu Programski savet RTS, Takovska 10, Beograd, a iz RTS-a pozivaju građane da popune anketu na njihovom sajtu, koja je anonimna.

Programski savet će nakon održavanja rasprava, koje će biti održane i u Kragujevcu, danas i Beogradu 22. decembra, javno objaviti izveštaj sa detaljima zaključaka i o tome obavestiti rukovodstvo RTS-a i nadležne institucije.

Javna Rasprava biće održana u skupštinskoj sali u Vranju.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.