Deo plana rada Biljane Kostić, kandidata za predsednika opštine Vladičin Han za predsednika ispred liste „Dr Nenad Popović – Domaćinski za Vladičin Han“

Zakupljen termin

„U Programu rada za naredni četvorogodišnji period kao nosilac liste „Dr Nenad Popović – Domaćinski za Vladičin Han“ akcenat je stavljen na razvoj poljoprivrede sa seoskim turizmom, kao i na uređenju putne inrfrastrukture do svakog sela i zaseoka,“ izjavila je Biljana Kostić, kandidat za predsednika opštine Vladičin Han ispred te liste.

U sklopu Programa rada predviđeno je:

  1. U Opštinskoj upravi ćemo zaposliti više radnika na administrativnim poslovima, koji će pomagati poljoprivrednim proizvođačima iz hanske opštine prilikom prikupljanja i popunjavanja potrebne dokumentacije za ostvarivanje prava na subvencije – povraćaj sredstava do 65 odsto po republičkim konkursima za poljoprivrednu mehanizaciju, opremu za navodnjavanje i dr.
  2. Prilikom izvođenja radova na izgradnji infrastukture, koje opština bude organizovala na svojoj teritoriji u okviru svojih projekata, prednost će imati lokalni, domaći privrednici sa područja hanske opštine.
  3. U roku od tri godine asfaltiraćemo sve lokalne puteve do svakog sela i zaseoka! Podržaćemo razvoj seoskog turizma kroz podsticaj etno naselja.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.