Dodela spomenica PJP ranjenima u sukobima na KiM

Autor: Lj. P.

Povodom četvrtog, tradicionalnog okupljanja Veterana vranjske čete Posebnih jedinica policije 13. maja ove godine, Udruženje veterana PJP dodeliće Srebrne kosovske spomenice pripadnicima te čete , ranjenim tokom sukoba na Kososvi u Metohiji.

„Iz vranjske čete PJP sedam je pripadnika koji su tokom sukoba na KiM bili ranjeni, koji će ove godine biti odlikovani Srebrnim kosovskim spomenicama. Iz hanske opštine nema ni jednog, ali su prošle godine na 13. maj Zlatne kosovske spomenice uručene porodicama nastardalih policajaca – Gorana Nikolića iz Kalimanca i Nebojše Savića iz Manjaka,“ rekao nam je Saša Pavlović, predsednik Udruženja veterana posebnih jedinica policije regije Jugoistočna Srbija i zamenik predsednika Udruženja veterana PJP.

Prema rečima Pavlovića, PJP će dodeliti i zahvalnice za saradnju sa Udruženjem veterana PJP Slobodanu Milenkoviću, gradonačelniku Vranja i Goranu Mladenoviću, predsedniku Opštine Vladičin Han.

Svečanost dodele spomenica biće organizovana u restoranu „Fontana“ u Žitorađu, kod Vladičinog Hana, gde će se okupiti više od 100 pripadnika PJP.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.