ED nastvalja radove u ulici Nikole Tesle

Autor: Lj. Pavlović

Nakon jučerašnjeg razgovora Vesnika017 sa generalnim direktorom Elektrodistribucije iz Vranja, Goranom Nikolićem u vezi problema oko postvaljanja električnih stubova u ulici Nikole Tesle, radovi na postavljanju istih, kao i saniranju spornog iskopa pored kuće Zorice Tasić počeli su jutros. On je izrazio čuđenje što taj posao još uvek nije završen.

Tasićeva nas je za vikend kontaktirala, žaleći se da posle kiša zbog rupe za stub tik uz temelj, u podrumu kuće pojavila vlaga.

„Vlaga se pojavila u podrumu i plašim se da će početi i na spratu. Kuća ima hidroizolaciju, trotoar, ali je deo prilikom iskopa uklonjen, pa je čak i temelj oštećen. Samo zatrpavanje rupe u koju se sliva voda posle svake kiše nije dovoljan, “ kaže ona.

Ekipa koja radi na postavljanju bandera, i koja treba da sanira iskop kod kuće Tasića, kaže da „je tu građevinac, i da će on utvrditi na koji način će sanirati štetu kod Tasića. Na ostala dva mesta stubovi će biti postavljeni, kako je i planirano,“ kažu on.

I direktor Nikolić prilikom jučerašnjeg razgovora nam je saopštio da se odustalo od postavljanja stuba do same kuće Zorice Tasić . Rupe su iskopane pre oko mesec dana, ali su radovi obustavljeni nakon njene intervencije , jer je planirano da stub bude postavljen tik uz temelj kuće i pored prozora njene kuće.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.