Ekspresne linije „Kavim Jedinstva“ iz prestonice ka jugu prebukirane

Stižu nam Uskršnji praznici a sa njima i dragi gosti. Pre svega, to su studenti, ali i mnogo mladih koji su nakon školovanja život otpočeli u nekom od većih gradova i oni koji su, silom prilika, uhlebljenje potražili van mesta iz kog potiču. Uskrs je vreme kada mala mesta, poput našeg, Vladičinog Hana, u pravom smislu te reči – ožive.

Koliko je migracija, posebno na jugu Srbije uzela maha, potvrđuje nam podatak da još juče nije bilo moguće rezervisati mesto za ekspresne linije „Kavim Jedinstva“ iz Beograda ka jugu. Svi koji su pokušali da nađu mesto u autobusu, dobili su poruku da su „mesta za rezervacije popunjena“. Još po koje moglo se naći na linijama na kojima, zbog stajanja u više mesta usput, vožnja traje par sati duže.

Onoliko koliko se, nazovi, Beograđani, raduju praznicima i odlasku tzv. došljaka kućama, oni koji ih nestrpljivo iščekuju, tamo negde na jugu, još su srećniji. Raduju se dragim licima i punim kućama, makar na par dana.

Foto: Ilustarcija

One thought on “Ekspresne linije „Kavim Jedinstva“ iz prestonice ka jugu prebukirane

  1. Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. (drapata4@gmail.com) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Od tog dana, naša je veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: (drapata4@gmail.com) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.