Ima nade za Dejanovo izlečenje, potrebna pomoć

Za Dejana Stojanovića, sedmogodišnjeg dečaka iz Vladičinog Hana koji boluje od epilepsije, ima nade za izlačenje. Da bi dobio šansu za normalan život, da se igra i ide u školu sa svojim vršanjacima, potrebna je pomoć svih – države, institucija , a ne samo humanih ljudi koji nesrećnim porodicama pomažu u hiljadama slučajeva u Srbiji.

Dejan je nedavno bio Turskoj, u bolnici „Liv“,na prvi pregleg, gde su stručnjaci ustanovili da može biti podvrgnut lečenju matičnim ćelijama.

„Njegovoj porodici je potreban novac za za tretmane matičnim ćelijama, genetska ispitivanja, specijalističke preglede, medicinska sredstva, defektološke i logopedske tretmane, ortopedsku obuću, kao i za putne troškove i smeštaj, “ objavilo je „Humano srce“, organizacija iz Surdulice koja se priključila akciji prikupljanja novca za dečaka, koja apeluje da se svi oni koji mogu što pre uključe, kako bi sredstva bila blagovremeno obezbeđena.

I Goradana Novković, koja se takođe bavi humanitranim radom, apelovala je na humanost kod ljudi, kako bi se što pre prikupilo 25.000 evra, salnjem poruke koja staje samo 200 dinara.

Dejanovi roditeli su već u prvoj godini života primetili simptome koji su nagoveštavali bolest, kada su počeli kratki trzaji glavom, i kada mu je dijagnostifikovana epilepsija. Stanje se sa vremenom pogoršavlo, i pored lečenja na klinikama i Nišu, a potom i u Beogradu, da bi mališana sada svakodnevno mučilo po više napada epilepsije dnevno. On sa sedam godina još uvek ne govori, ne hoda i ne može samostalno da se hrani, niti da pije vodu. Zbog toga apelujemo na sve da se prikjljuče akciji prikupljanja novca da bismo spasili jedan još jedno dete, jer mi, građani, njihovi smo heroji. Uplate se mogu izvršiti putem žiro računa na slici, ili putem sms poruke.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.