Ima nade za Dejanovo izlečenje, potrebna pomoć

Za Dejana Stojanovića, sedmogodišnjeg dečaka iz Vladičinog Hana koji boluje od epilepsije, ima nade za izlačenje. Da bi dobio šansu za normalan život, da se igra i ide u školu sa svojim vršanjacima, potrebna je pomoć svih – države, institucija , a ne samo humanih ljudi koji nesrećnim porodicama pomažu u hiljadama slučajeva u Srbiji.

Dejan je nedavno bio Turskoj, u bolnici „Liv“,na prvi pregleg, gde su stručnjaci ustanovili da može biti podvrgnut lečenju matičnim ćelijama.

„Njegovoj porodici je potreban novac za za tretmane matičnim ćelijama, genetska ispitivanja, specijalističke preglede, medicinska sredstva, defektološke i logopedske tretmane, ortopedsku obuću, kao i za putne troškove i smeštaj, “ objavilo je „Humano srce“, organizacija iz Surdulice koja se priključila akciji prikupljanja novca za dečaka, koja apeluje da se svi oni koji mogu što pre uključe, kako bi sredstva bila blagovremeno obezbeđena.

I Goradana Novković, koja se takođe bavi humanitranim radom, apelovala je na humanost kod ljudi, kako bi se što pre prikupilo 25.000 evra, salnjem poruke koja staje samo 200 dinara.

Dejanovi roditeli su već u prvoj godini života primetili simptome koji su nagoveštavali bolest, kada su počeli kratki trzaji glavom, i kada mu je dijagnostifikovana epilepsija. Stanje se sa vremenom pogoršavlo, i pored lečenja na klinikama i Nišu, a potom i u Beogradu, da bi mališana sada svakodnevno mučilo po više napada epilepsije dnevno. On sa sedam godina još uvek ne govori, ne hoda i ne može samostalno da se hrani, niti da pije vodu. Zbog toga apelujemo na sve da se prikjljuče akciji prikupljanja novca da bismo spasili jedan još jedno dete, jer mi, građani, njihovi smo heroji. Uplate se mogu izvršiti putem žiro računa na slici, ili putem sms poruke.

One thought on “Ima nade za Dejanovo izlečenje, potrebna pomoć

  1. Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. (drapata4@gmail.com) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Od tog dana, naša je veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: (drapata4@gmail.com) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.