Forum za 20 poslodavaca

U maloj sali SO Vladičin Han danas će biti održan Forum poslodavaca za oko 20 njih.

„Forumi poslodavaca imaju za cilj uspostavljanje neposrednog i tematski definisanog kontakta sa poslodavcima radi obezbeđivanja zadovoljenja prijavljenih potreba poslodavaca za zapošljavanjem lica sa evidencije NSZ, ispitivanja tekućih i budućih potreba tržišta rada, uspostavljanja saradnje sa novoosnovanim poslodavcima i onima koji se poslednje dve godine nisu obraćali NSZ za posredovanje u zapošljavanju. Takođe, uspostavljanje saradnje sa poslodavcima iz iste delatnosti, informisanje o merama aktivne politike zapošljavanja i uslugama NSZ. Forum ima za cilj i promovisanje značaja zapošljavanja teže zapošljivih kategorija, razvijanje partnerstva, saradnje i inovativnosti na tržištu rada kao i razmatranje različitih aktuelnih tema na nacionalnom i lokalnom tržištu rada“, kažu u NSZ.

Na Forumu će biti prisutni i drugi akteri na tržištu rada: klasteri, regionalne privredne komore, lokalne kancelarije Unije poslodavaca Srbije, biznis inkubatori, savremeni inkubatori fokusirani na inovacije kreativnost i razvoj informacionih tehnologija, organizacije civilnog društva, lokalne samouprave, kancelarije za mlade.

Organizatori Foruma za poslodavce su NSZ iz Vranja i Vladičinog Hana u saradnji sa Opštinom Vladičin Han. Početak je zakazan za 11 časova.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

One thought on “Forum za 20 poslodavaca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.