Hančani imaju devet poslaničkih kandidata na pet lista

Autor: Lj. P.

Nikada do sada Hančani nisu imali toliko kandidata za buduću republičku Skupštinu. Na pet izbornih lista nalazi se čak devet kandidata za narodne poslanike, a od tog broja samo su dve žene.

Najbolje rangiran je Zoran Stojanović, pravnik, na listi dr Miloš Jovanović, ispred Novog DSS-a, pod rednim brojem 13. Nakon njega, kao jedini kandidat iz Vladičinog Hana ispred „Srbije protiv nasilja“ je kao 63. Nenad Mitrović, veterinar po struci (DS). Obojica, poslanici u prethodnom sparlamentu RS.

Na 152. mestu je Nikola Stamenković, master ekonomista, predstavnik liste Aleksandra Vučića. Jelena Dimitrijević, studentkinja, ispred SPS-a je 163. Njene koalicione kolege, Petar G. Stošić, master istoričar je 176. takođe ispred socijalista, a njegov imenjak i prezimenjak, Petar N. Stošić ispred Jedinstvene Srbije, je na 227 mestu. Još dva kandidate sa koalicione liste na čelu sa dr Milošem Jovanovićem, su kandidati za poslanike i to Nebojša Zafirović 236. (POKS) i Danijela Mladenović kao 239. oboje preduzetnici. Jedno mesto iza nje je predstavnik srpskih radikala, koji posle dužeg perioda imaju svog kandidata iz Vladičinog Hana, kao posalničkog kandidata Danijel Mladenović, još jedan preduzetnik, je 140 na listi SRS.

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.