Hančani pobednici ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Nakon više godina, titulu najbolje ekipe na tradicionalnom noćnom turniru u malom fudbalu „Leto 2022“ u Vladičinom Hanu osvojila je ekipa iz te opštine – „Kamenorezac Peka“ iz Stubla. Oni su osvojili i nagrade za naboljeg golmana, Dušan Milosavljevći koji je, bez sumnje, zvezda večeri, kao i za najboljeg igrača, Ivan Ljubić. Ekipi je pripala novčana nagrada od 250.000 dinara, a golmanu i igraču po 10.000.

Na drugom mestu su Leskovčani, „Vlada invest skuteri“ , ekipa koja je na turniru u Hanu do sada četiri puta pobeđivala. Njima je pripala novčana nagrada od 80.000 dinara. Na trećem mestu je „Adria auto dama“ iz Vranja i osvojenih 30.000 dinara.

Na turniru je nagrađen i najstariji igrač, Đorić Milorad Raca, „Veličković“, kome je dodeljena majica, a fer plej ekipa je „Pekara Sojka“ koja je dobila 15.000 dinara.

Pobednik turnira za pionire je FK „Radnik“ iz Surdulice, drugo mesto je zauzeo „OUR Money“ a treće „Simograf“. Za fer plej ekipu proglašena je „Vrla komerc“, najbolji golman je Luka Stošić iz „OUR Money“a najbolji igrač Vladan Anđelković iz „Radnika“. Pioniri su dobili pehare i majice.

Pioniri

Čitaoci koji žele da podrže rad našeg portala to mogu da učine uplatom na dinarski žiro-račun.
PODACI ZA UPLATU
Primalac: Portal Vesnik017, Sime Pogačarevića 12, Vladičin Han
Svrha upalte: donacija
Broj računa: 205-423569-81

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.